Restaurant sibiu, sala nunti, botez, banchet, team building

Restaurant Select Sibiu - Salonul Armonia

Hotel Select Sibiu va pune la dispozitie doua restaurante deosebite - perfect pretabile atat pentru organizarea de evenimente cat si pentru clientii hotelului care pot servi masa intr-un cadru ambiant placut, elegant si cu bun gust.

Restaurantul Armonia, situat la parterul Hotelului Select, este destinat ca si restaurant de zi in timpul saptamanii, iar in weekend reprezinta locatia perfecta pentru organizarea de evenimente specifice.

In restaurantele noastre, o echipa de ospatari si bucatari profesionisti va asteapta pentru a va rasfata gusturile cu delicatese culinare speciale. Meniul este variat si este pregatit cu deosebita atentie si pasiune de bucatarii nostrii care va propun gustoase preparate din bucataria romaneasca sau internationala.

Atmosfera unica din interiorul restaurantului va avea un efect surprinzator asupra dvs, decuplandu-va de problemele cotidiene.

Restaurantul Armonia are o capacitate de 200 locuri pentru servirea mesei si ofera un spatiu generos pentru dans, de aceea reprezinta locatia ideala pentru organizarea de evenimente speciale: nunti si botezuri, petreceri private, aniversari, mese festive de revelion, banchete si reuniuni etc.

Programul Restaurantului este zilnic intre orele 08-22

In weekend, in perioada evenimentelor, in restaurant se poate servi doar micul dejun intre orele 8-10 dimineata.

Va invitam asadar sa va convingeti!